TRENING I GRUPPE MED REVMATIKERE

HELSEMEDLEMSKAP FOR REVMATIKERE HOS TRENINGSSENTER MOVA (TIDLIGERE NAVN: NR1 FITNESS) – BLI MED OSS OG TREN ! Bergen Revmatikerforening samarbeider med MOVA (Nr1 Fitness) i Fyllingsdalen og Åsane – se eget skriv fra MOVA for mer informasjon og priser.

I UKE 34 STARTER VÅRE TILPASSEDE GRUPPETIMER HOS MOVA (Nr1 Fitness) OPP IGJEN OG VI HAR PLASS TIL FLERE!

Sommeren er snart over og det er på tide å starte våre supre gruppetimer igjen. Vi har plass til flere deltagere både i Åsane og Fyllingsdalen.  Treningen passer både for deg som har dårlig bevegelighet og deg som er ganske sprek. Instruktøren viser alternative øvelser så det er noe som passer for alle. Her er litt informasjon om treningsgruppene våre:

ÅSANE – OPPSTART MANDAG 19. AUGUST KL. 13:00

 Vi begynner med lett oppvarming og har et variert styrkeprogram der vekter og utføring tilpasses den enkelte. Timen avsluttes med gode tøye-øvelser. Vår trener Jose har jobbet med rehabiliteringstrening for forskjellige grupper, deriblant revmatikere.  En PT-time for de som ønsker et program for egentrening er inkludert i medlemskapet. Her har vi pr. i dag for få deltagere til å opprettholde tilbudet, så hvis ikke vi får flere påmeldinger vil nok dette tilbudet avsluttes.

FYLLINGSDALEN – OPPSTART ONSDAG 21. AUGUST KL. 13:00

Her varmer vi opp på egenhånd før timen – 10-15 minutter på tredemøllen er supert. Vi har et variert og tilpasset treningsprogram med styrke- og bevegelighetstrening og avslutter med tøying. Her er også en PT-time inkludert.

PRISER OG SPONSING

Medlemskapet koster kr. 350,- de 3 første månedene – deretter koster et medlemskap uten binding kr. 499,- pr. måned. Foreningen har fått midler fra Stiftelsen Dam til dette formålet, så vi vil sponse treningen basert på hvor mange ganger du trener i løpet av en måned, kr. 25,- pr gang.  Vi har hatt et tak på kr. 100,- pr. måned, men siden vi vet hvor viktig fysisk aktivitet og styrketrening er for de aller fleste av oss har vi økt sponsingen til kr. 150,- pr. måned – så hvis du trener 6 gg blir medlemsavgiften redusert med kr. 150,-. Vi kan trene og delta på gruppetimer på alle sentrene til MOVA og kan selvfølgelig delta på de tilpassede gruppetimene både i Åsane og Fyllingsdalen.

INNMELDING

Våre medlemmer tegner et helsemedlemskap, ved innmelding gir du beskjed om at du skal ha medlemskapet for Bergen Revmatikerforening som heter «sponsing medlem». Vi vil gjerne at du kontakter oss før du melder deg inn slik at vi har oversikt over hvor mange som benytter seg av tilbudet. Vi har satt et foreløpig tak på 50 medlemmer totalt. Kontaktpersoner hos oss er Rita  – tlf 402 34 863 eller Liv – tlf  930 44 171. Rita kan også være med når du melder deg inn hvis du ønsker det.

Dette tilbudet gjelder KUN til medlemmer av Bergen Revmatikerforening. 

Er du usikker på om dette er noe for deg? Da kan du komme på en prøvetime før du melder deg inn. For avtale om prøvetime i Åsane kontakt Rita. For avtale om prøvetime i Fyllingsdalen kontakt Liv eller Rita.

Vi gleder oss til å treffe enda flere treningsglade medlemmer.

Hilsen treningsgruppen

Liv Boge Amundsen og Rita Gjøen

Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss: 

Rita Gjøen tlf 40234863 eller  

Liv Boge Amundsen  tlf 93044171